Ga naar de inhoud

Getuigenissenavond op vrijdag 30 juni

Het jaarthema dit seizoen is “Jezus ontmoeten”. Als afsluiting van het jaarthema willen we in juni in Tripodia een avondvullend programma organiseren met minimaal twaalf videogetuigenissen. Twaalf verhalen van gemeenteleden die een levensveranderende ontmoeting met Jezus hebben gehad. Inmiddels zijn de eerste video-opnames gestart. De datum van de premiere? Vrijdag 30 juni in Tripodia.

Premiereavond in Tripodia

De verhalen die getuigen van ‘een ontmoeting met Jezus’ gaan op vrijdag 30 juni officieel in premiere. Het is een uitgelezen kans om familie, vrienden en collega’s uit te nodigen om de verhalen te bekijken. Mensen die normaal gesproken misschien niet zo snel in een kerk komen, maar wel benieuwd zijn om jouw gefilmde levensverhaal te komen bekijken.Na afloop kan er nagepraat worden en is er nog een hapje en een drankje. De avond wordt aangekleed met muziek van Jedidja van Duijn. Deze aanbiddingsleidster uit de gemeente heeft onlangs een eigen album opgenomen met Ralph van Maanen en zal op de avond enkele nummers laten horen. Haar eerste singles ‘Nader Tot Mij’ en ‘Lied Voor U’ zijn al te horen op Groot Nieuws Radio. In september komt haar derde single uit.

Verhalen

De oproep voor getuigenissen heeft bijzondere verhalen opgeleverd. Jong en oud komt aan bod. Indrukwekkende bekeringsverhalen, maar ook bijzondere gebeurtenissen waarin God werkzaam was. De oudste deelnemer is 95 jaar, de jongste is 12. Sommigen hebben met verslavingen te maken gehad, anderen komen uit een hele doodgewone achtergrond, maar misten toch iets wezenlijks in hun leven. Aan het videoteam de taak om de verhalen zo mooi mogelijk in beeld te brengen zodat het op vrijdag 30 juni een onvergetelijke indruk mag achterlaten tot eer van Hem!