Ga naar de inhoud

Jeugd

We zijn super blij dat jij er bent. Je bent namelijk ontzettend waardevol in Gods ogen en daarom ook in die van ons. We geloven dat jij het in je hebt om een verschil te maken in deze wereld. Een positief verschil doordat je in Gods evenbeeld bent gemaakt en doordat dankzij Jezus Gods Geest in je woont en werkt. Daarom geven we jongeren binnen de Baptisengemeente Katwijk ook graag een speciale plek. We zijn steeds opzoek naar manieren om jou te dienen, te helpen, te laten groeien, je te zien en vriendschappen met je te sluiten, zodat ook jij dat weer bij de mensen om je heen kan doen. Met Jezus als middelpunt en de Bijbel als basis gaan we ervoor een discipel van je te maken, zodat je een leider kan zijn op alle plekken waar je komt.

Het jeugdwerk is voor iedereen van 12 t/m 25 jaar en is opgedeeld in drie leeftijdsgroepen D-Vine, 15+ en 18+. Voor al deze groepen zijn er verschillende activiteiten, daarover vind je hieronder meer.

Volg ons op Facebook en Instagram via @baptistenkatwijkjeugd.

Jeugdkringen

De basis van ons jeugdwerk zijn de jeugdkringen die worden geleid door super toffe jeugdkringleiders. De kringen zijn op leeftijd ingedeeld. Sommige zijn voor alleen jongens of alleen meisjes, anderen zijn gemengd.  Jeugdkringen komen één keer per veertien dagen samen bij iemand thuis, óf in Tripodia. Jeugdkringen zijn een mooie plek voor vriendschappen, het leven met elkaar delen en een gezellige tijd hebben. Voor meer informatie of om ingedeeld te worden, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

D-Vine AM – Dienst 1e t/m 3 klas

Elke maand is er in Zaal 2 van Tripodia voor de 1e t/m 3e klassers een dienst speciaal voor jou! We hebben een te gekke ochtend met een spel, aanbidding, een begrijpelijke preek waar je iets mee kan en lekkere dingen om te eten. We zouden het tof vinden je te ontmoeten! Houd voor de ins and outs insta of de agenda van deze website of de bapp in de gaten. De dienst begint om 10.00 uur en is om 11.30 uur afgelopen. Hieronder vind je de data van dit seizoen.

DatumThema
17 september 2023Ons hart: vertrouwt
8 oktober 2023Ons hart: staat in vuur en vlam
12 november 2023Ons hart: aabidt
10 december 2023Onze koers: het oude is voorbij
14 januari 2024Uw woord als de bron
4 februari 2024Uw stem verstaan / seksualiteit
10 maart 2024Ons verlangen: met alle generaties
7 april 2024Ons verlangen: Hoop voor de wereld
12 mei 2024Ons verlangen: Uw Koninkrijk verwachten
16 juni 2024N.t.b.
REVIVAL – Dienst 4e klas t/m 25 jaar

Wat D-Vine AM is voor de 1e t/m 3e klassers is REVIVAL voor 4e klassers t/m jongeren van 25 jaar. Een eigentijdse dienst met de jeugdworshipband, spel, en een aansprekende preek. Na de dienst zijn er heerlijke verse baksels. We kijken ernaar uit jou daar te zien en je te ondersteunen in je wandel met Jezus. De dienst begint om 10.00u in Tripodia en is om 11.30u afgelopen.

DatumThemaZaal
24 september 2023Ons hart: vertrouwt1
29 oktober 2023Ons hart: staat in vuur en vlam2
19 november 2023Ons hart: aanbidt1
17 december 2023Onze koers: het oude is voorbij2
21 januari 2024Uw woord als de bron1
25 februari 2024Uw stem verstaan / seksualiteit2
17 maart 2024Ons verlangen: met alle generaties1
7 april 2024Ons verlangen: Hoop voor de wereld2
26 mei 2024Ons verlangen: Uw Koninkrijk verwachten1
30 juni 2024N.t.b1
18+ activiteiten

Jeugdavonden De Basis

In plaats van jeugdkringen bestaat er voor de 18+ een gezamenlijke jeugdavond. Om de veertien dagen op zondagavond komen we bij elkaar. We trekken met elkaar op en leren samen om Jezus te volgen in elk aspect van ons leven. Wil je er bij zijn? Neem dan hier contact met ons op of mail naar [email protected]

18+ Kickstart

We beginnen het jaar goed met een Kickstart. Vijf verdiepingsavonden over verschillende geloofsthema’s. We eten samen en groeien samen. Om 17.15 verzamelen we in Tripodia, gaan we eten, spellen, zingen en worden we toegerust over verschillende onderwerpen. Hieronder vind je het rooster. Voor het verzorgen van het eten wordt je in het rooster gezet met een groepje. Zie je dit niet zitten, laat het dan bij je aanmelding weten.

28 januari 2024
4 februari 2024
25 februari 2024
10 maart 2024
24 maart 2024

Aankomende evenementen

18+ Weekend 19-21 april 2024

Het 18+ weekend is hét weekend voor ontmoeting met God en met elkaar. Het weekend is speciaal ingericht voor geloofsgroei en het (beter) leren kennen van andere leeftijdsgenoten. Er is spel, aanbidding, eten, drinken, spreekbeurten, vrije tijd, stille tijd, gebed, kampvuur en meer.

Jeugd Worship Team

Binnen het jeugdwerk staan we er helemaal achter dat aanbidding iets bijzonders is. Het eert onze God en verwelkomd zijn aanwezigheid. Het raakt mensen en veranderd levens. Daarom is er veel aandacht voor het aanbiddingsteam binnen het jeugdwerk. Het jeugdworshipteam komt elke maand samen tijdsen een teamavond en bereid de verschillende diensten voor. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar, muzikaal en bespeel je instrument of zing je? Dan nodigen we je graag uit voor een auditie. Aanmelden kan door de mailen naar [email protected] Geïnspireerd worden over de kracht van aanbidding? Hier kan je het getuigenis terugvinden van Jeugd Worship Teamleider Marnix: https://www.youtube.com/watch?v=tlGQ60kEbyY

REVIVAL-doopdienst 17 maart 2024

Wat is dopen iets bijzonders. We mogen samen met Jezus het watergraf in- en opstaan in het nieuwe leven. We mogen met de doop getuigen: “Ik volg Jezus!” Een prachtig symbool & getuigenis, maar ook een proclamatie in de geestelijke gewesten. We zijn door God van het rijk van de duisternis overgeplaatst naar het koninkrijk van het licht.

Omdat veel van jullie hebben aangegeven zich graag te laten dopen hebben we 17 maart 2024 een speciale REVIVAL doopdienst in de grote zaal. Misschien heb jij die keus al gemaakt en wil je je graag aanmelden?