Ga naar de inhoud

Over ons

De missie van de Baptistengemeente Katwijk als volgt:

De Baptistengemeente Katwijk vormt een gemeenschap van gelovigen, waar Christus centraal staat. Hem willen we van harte liefhebben en navolgen in het dagelijks leven. We erkennen voluit de Drie-eenheid van Vader, Zoon en Heilige Geest, die in en door ons werkt.

Als plaatselijke, zelfstandige gemeente komen we elke zondag samen rondom het Woord van God voor uitleg, bemoediging en aanmoediging tot overgave aan Christus. Deze samenkomsten zijn toegankelijk en eigentijds; de preek actueel en met diepgang. Periodiek wordt het avondmaal gevierd en vindt de geloofsdoop plaats.

Wij zijn een gastvrije en hartelijke gemeenschap, waar mensen aandacht voor elkaar hebben en pastorale zorg kunnen krijgen.

Ieder lid is bereid zich op grond van zijn gaven in te zetten. Wij stellen ons als doel in Katwijk en omstreken en tot het uiterste der aarde, de liefde van Christus te verspreiden, te getuigen van ons geloof in Hem en zo mensen tot de Here Jezus te brengen.

Deze missie is samen te vaten in het volgende motto: “WIJ ZIJN EEN HUISGEZIN VAN DE LEVENDE GOD MET EEN OPEN DEUR NAAR DE WERELD.”