Ga naar de inhoud

Meld je aan voor activiteiten in de Startweken

Zondagochtend 11 september is officieel startzondag. Vanaf dan zijn er twee weken waarin een aantal bijzondere activiteiten zijn gepland. Voor sommige activiteiten is het handig dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan via een formulier. In bepaalde gevallen kan het ook na de dienst of via een mailadres.

Activiteiten

Voor het gemak zetten we nog even alles voor je op een rij:

Startzondagzondag 11 september

Zorg dat je er bij bent, 10.00 uur in Tripodia. We willen God aanbidden om wie Hij is en kijken verwachtingsvol uit naar het nieuwe seizoen. Onze eigen Henk Imthorn zal spreken. Daarnaast zal tijdens de dienst ook het nieuwe logo van de Baptistengemeente gepresenteerd worden. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website met een nieuwe huisstijl.

Krav Maga voor dames – woensdag 14 september

Onder de bezielende leiding van Hans van Duijvenvoorde en Jan Koster word je geïntroduceerd in de Israëlische zelfverdedigingssport Krav Maga. In Tripodia kunnen dames in een gemoedelijke sfeer kennismaken met deze vechtsport. Het begint om 19.30 uur.

Padelclinic – donderdag 15 september

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen voor donderdag zich aanmelden voor een padelclinic. Deze combinatie van squash en tennis is de laatste tijd razend populair geworden in Nederland. De clinic is van 17.00 tot 18.30 uur bij KLTV. Daarna is er nog tijd om na te borrelen. Er is plaats voor maximaal 24 jongeren en we vertrekken vanaf Tripodia. Zorg dat je op tijd bent! De kosten voor de clinic bedragen €10,- per persoon en kunnen via het aanmeldformulier direct worden voldaan.

Ouderenochtend – vrijdag 23 september

Ouderen vanaf 65 zijn op vrijdag 23 september van harte welkom in Tripodia voor een ochtendspecial. Een leuke gezellige ochtend met koffie & taart, met spel, een overdenkingen van Jack Nugter en een heerlijke lunch met vis van de viskar. Aanmelden kan direct na de dienst op zondag 4, 11 en 18 september of door te mailen naar [email protected]. De special begint om 10.00 uur en is om 13.30 uur afgelopen

Worshipweekend – weekend 25-26 september

We sluiten de startweken af met het Worshipweekend. Op zaterdag komt Sarah ben Hamida met haar band een worshipavond verzorgen in Tripodia. Hou de berichtgeving hiervoor in de gaten. Aanmelden is niet nodig. Zondagochtend is er in Tripodia een Revivaldienst waarin we met alle generaties God willen grootmaken. Zondagavond sluiten we af met een een worshipavond geleid door Michael de Jong en zijn team.

Start Huiskring en overige activiteiten

We nodigen de huiskringen ook van harte uit om tijdens de Startweken op een feestelijke manier het seizoen te beginnen. Ga lekker met elkaar eten, BBQ-en, wandelen of een andere activiteit organiseren. Geniet van de ontmoeting en dank God in alles! Bekijk ook de agenda voor de andere reguliere activiteiten die in deze twee weken ook gewoon plaatsvinden.


Aanmelden

Klik op een van de onderstaande activiteiten voor de praktische informatie. Als je je moet aanmelden, vind je een aanmeldformulier. Mochten er kosten aan een activiteit zijn verbonden, dan krijg je een directe betaalmogelijkheid (iDeal).