Ga naar de inhoud

Voedselbankactie in teken van maandthema

Het thema deze maand is ‘Jezus ontmoet de kwetsbaren’. Om concreet iets voor kwetsbaren in onze samenleving te betekenen, houden we deze maand een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Want armoede neemt toe, ook in Katwijk. De Voedselbank is ook een van onze diaconale projecten waar we meer bij betrokken willen zijn.

Boodschappenlijstje

Vanaf zondag 7 mei zal de actie van start gaan. Mensen krijgen dan een flyer met boodschappenlijstje en in de foyer zal er dan een aantal zondagen een Voedselbanktafel ingericht zijn. Men kan bij de tafel ook doneren voor een XL- Medium- of Small- voedselpakket. Maar nog mooier is het als men zelf inkopen gaat doen aan de hand van het boodschappenlijstje. Dat kan uiteraard bij een supermarkt naar keuze. Op zondag 14 mei en zondag 21 mei kunnen de boodschappen in de hal van Tripodia ingeleverd worden. Op zondag 28 mei maken we de eindstand bekend.

Albert Heijn Kraan

Albert Heijn Kraan in de Hoornespassage is partner van Hoornes Samen in Beweging en tevens leverancier voor de Voedselbank. Op basis van de donaties van de kant-en-klare XL-, Medium- en Small-pakketten zal er in samenwerking met de Albert Heijn in de Hoornespassage de overige voedselpakketten klaargemaakt worden om mee te geven aan de Voedselbank.

Voor meer informatie of doneren ga naar de speciale pagina van de Voedselbankactie