Ga naar de inhoud

Zendeling van de maand: Annemieke Wolthaus

Zoals jullie weten ben ik een paar weken geleden heel onverwachts naar huis gekomen vanwege het virus. Het was moeilijk om de keuze te maken om naar huis te gaan, omdat God mij naar het schip gebracht heeft. Je vraagt je dan af waarom gebeurt dit en wat wil God nu van mij? Eenmaal thuis aangekomen moest ik heel erg wennen aan het leven thuis en aan het leven met het virus.

Ik was heel erg blij om mijn familie te zien en deze tijd met hen door te brengen. Zo kon in langzamerhand wennen aan het idee dat ik echt thuis was. Nu ik thuis ben wil ik mijn leven hier weer opbouwen en ben ik op zoek naar een baan in de kinderopvang. Ik wil niet uitsluiten dat ik ooit weer naar het buitenland ga om het woord van God te verspreiden, maar voor nu heb ik de keuze gemaakt om thuis te blijven voor een aantal jaar om zo mijn leven hier weer op te pakken. 

Jullie als gemeente hebben een grote rol gespeeld in mijn missie met God ook al voelt u dat misschien niet zo ‘Maar God heeft aan iedereen zijn eigen, speciale plaats in het Lichaam gegeven, daar waar Hij het wil.’1 KORINTIËRS 12:18 

Ik moet eerlijk zijn dat ik niet het beste ben in communiceren, maar vanuit diep in mijn hart ben ik jullie allemaal heel dankbaar voor alle steun op welke manier dan ook! 

Veel zegen en sterkte in deze tijd 

Annemieke Wolthaus