Ga naar de inhoud

Aanmeldingen filmavond Tripodia stromen binnen (video)

Nog iets meer dan een week en dan is het zover: De filmavond ‘Over Hem gesproken’ in Tripodia op vrijdag 30 juni. Twaalf bijzondere verhalen van gewone mensen uit de gemeente die verfilmd zijn en op deze avond officieel in première gaan. Jedidja & Band verzorgt de muzikale aankleding en na de voorstelling is er nog gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Promotie

De laatste shots worden nog gedraaid en er wordt nog hard gemonteerd zodat alle verhalen op tijd klaar zijn. Daarnaast begint ook de promotie op volle toeren te draaien. Misschien heb je al posters zien hangen? Zondag is de laatste mogelijkheid om flyers/posters mee te nemen uit Tripodia om de avond te promoten. Wat zou het gaaf zijn als mensen die Jezus nog niet kennen, uit nieuwsgierigheid of via een uitnodiging naar deze filmavond komen.

Gratis aanmelden

De avond is gratis, maar het is wel fijn als men zich even van tevoren aanmeldt via www.baptistenkatwijk.nl/filmavond. Inmiddels hebben zo’n tweehonderd mensen dit al gedaan. De zaal gaat om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint de filmavond.

Bekijk hieronder de teaser!