Ga naar de inhoud

Indrukwekkende filmavond ‘Over Hem gesproken’ (Video!)

Zo’n 350 bezoekers waren vrijdagavond 30 juni afgekomen op de filmavond ‘Over Hem gesproken’ in Tripodia. De getuigenissen van twaalf gemeenteleden waren afgelopen maanden verfilmd en gingen tijdens deze avond ‘in première’. De avond werd muzikaal omlijst door Jedidja & Band die behalve eigen nummers ook wat bekende covers liet horen. De filmavond was ook via de livestream te volgen.

Programmaboekje

Vanaf 19.00 uur werden de eerste bezoekers welkom geheten bij de ingang. Het programmaboekje gaf al een indruk van de verhalen die men die avond kon verwachten. Per deelnemer was er een pagina met een een QR-code waarmee men het filmpje achteraf nog kon terugkijken. De verhalen gingen over thema’s als verslaving, relaties, occultisme en ziekte. Maar elk verhaal sprak over de aanwezigheid van God in de levens van deze mensen.

Jedidja & Band

Jaap Ketelaar opende de avond en heette iedereen van harte welkom. Daarna startte het eerste filmblok van twee getuigenissen. Na elk filmblok verzorgde Jedidja & Band een muzikale bijdrage. Na afloop werden de bezoekers nog getrakteerd op een hapje en een drankje en kon men met elkaar nog napraten over de verhalen die men had gehoord en gezien. De reacties achteraf waren bijzonder positief. Ook online is de filmavond door al 350 mensen bekeken. Maar ons gebed is dat ook achter de schermen God deze verhalen zal gebruiken om ook andere mensen tot Hem te trekken.

Livestream

Heb je de avond gemist? Dan kan je hieronder de livestream nog terugkijken.