Ga naar de inhoud

3 Jaar door de Bijbel

Altijd al de Bijbel helemaal willen lezen? Baptistengemeente Katwijk organiseert de cursus 3 jaar door de Bijbel, waarin de deelnemers boek voor boek de complete Bijbel doorlezen met uitleg van een docent. Deze Bijbelcursus staat open voor iedereen; de een wil de hele Bijbel doorwerken, en de ander komt voor juist dát boek, waar je meer verdieping in zou willen ontvangen.

Stok achter de deur

Uiteraard haal je het meeste uit de cursus wanneer je deze helemaal volgt. Hiermee ontdek je de samenhang tussen de verschillende Bijbelboeken en heb je voor jezelf een stok achter de deur om in het rijke Woord van God te duiken. De cursusavonden (ongeveer 18) zijn doorgaans op de donderdag na de 2e en 4e zondag van de maand in Tripodia te Katwijk.

De avond

De avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Halverwege houden we een korte pauze met koffie en thee. Thuis lees je de Bijbelhoofdstukken door en op de avond zelf neemt de docent je door het Bijbelboek mee. Tijdens de avond is er alle ruimte om je vragen te stellen en met elkaar hierover na te denken.

Agenda

Activiteiten voor de komende 3 maanden.

Voor meer info

Stuur je vraag naar [email protected].

Inschrijven

De kosten bedragen eenmalig € 30.00. Meld je aan en betaal direct veilig online.
Je ontvangt een map van het Evangelisch College met daarin achtergrondinformatie per Bijbelboek.

Naam(Vereist)
Betaalmethode*