Ga naar de inhoud

Alpha-cursus

‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Voor mensen die nadenken over levensvragen organiseert de baptistengemeente een Alpha Cursus. In een ontspannen sfeer, die begint met gezellig samen eten, worden in een aantal weken diverse onderwerpen met elkaar besproken in kleine groepen. Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je eigenlijk op een Alpha cursus. Tijdens interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Opzet van Alpha-cursus

De Alpha-cursus wordt georganiseerd door de Baptistengemeente Katwijk op 11 zondagavonden (van 17.00 tot 20.30 uur) in Tripodia, Hoornesplein 155 te Katwijk aan Zee. Toegang is gratis. Behalve de avonden is er ook een weekend bij.

Ook Alpha Online

Naast de reguliere Alpha-cursus (met fysieke bijeenkomsten in Tripodia) organiseren we ook Alpha Online. De online-variant is geschikt voor mensen die niet makkelijk ‘s avonds weg kunnen en liever eerst vanuit hun vertrouwde omgeving het geloof willen ontdekken. De avonden duren van 20.15 uur tot 21.30 uur. De onderwerpen komen uiteraard overeen met die van de reguliere Alpha-cursus.

Bekijk hieronder de promo van het nieuwe seizoen!

Agenda

Aanmelden