Ga naar de inhoud

Bijeenkomsten in Coronatijd

Sinds de intelligente lockdown die de overheid heeft afgekondigd, zijn samenkomsten in Tripodia niet meer toegestaan. Alleen met inachtneming van de regels kunnen er wel opnames in TriPodia gemaakt worden ten behoeve van de livestream en Studio Tripodia. Wat betekent dit voor de andere activiteiten?

Wat niet?

Naast de zondagse samenkomsten in TriPodia zijn ook de Alpha Cursus, de Seniorenkring, Jeugdbijeenkomsten, Huiskringbijeenkomsten, onderwijsavonden en andere bijeenkomsten tot nader orde niet toegestaan. Na de persconferentie van afgelopen week wordt er door een taakgroep gekeken hoe we verantwoord bepaalde fysieke bijeenkomsten kunnen opstarten. U wordt hierover geïnformeerd.

Wat wel?

  • Livestream: Sinds half maart is er op zondagochtend een livestream van de dienst. Dit bevalt heel goed en zal in deze vorm voorlopig nog doorgaan. Ook als er, onder strenge voorwaarden, groepen van max. 100 personen weer naar de samenkomst mogen komen, zal de noodzaak van een Livestream blijven bestaan. 
  • Studio Tripodia: Vanaf april is er elke woensdag om 19.00 uur Studio Tripodia. Deze uitzendingen lopen door tot eind juni. We denken momenteel na wat er eventueel in de zomerperiode aangeboden kan worden. 
  • 3 jaar door de Bijbel: Vanaf half mei willen we weer starten met 3 Jaar door de Bijbel. Een Bijbelonderwijsprogramma voor gemeenteleden onder leiding van een docent. Donderdag 14 mei staat de eerste avond gepland onder leiding van Wouter van der Mark. Deelnemers krijgen een link om video te bellen. Geïnteresseerden kunnen deze link ook opvragen via [email protected]
  • Revival en D-Vine: Gelukkig gaan ook deze maandelijkse jeugdbijeenkomsten in aangepaste vorm door. Via Youtube kan men nog de laatste bijeenkomsten terugkijken. 
  • Bijbelse feesten: Zondag 10 mei is de laatste avond van de Bijbelse feesten. Het Loofhuttenfeest staat centraal. Via een livestream vanuit TriPodia zal dit aangeboden worden. Oscar Lohuis komt spreken en Mission Grace doet de muzikale begeleiding.
  • Vergaderingen: Raad en Clusterhoofden vergaderen deze periode veel gezamenlijk voor de noodzakelijke afstemming. Dit gebeurd via beeldbellen.
  • Telefoonlijn: Na de livestream op zondagochtend stellen we een telefoonverbinding beschikbaar voor als u vragen heeft of als u ergens over wilt napraten. U kunt bellen naar 085-1305263.
  • Huiskringen: De huiskringen kunnen niet in fysieke vorm plaatsvinden. Veel kringen zijn daarom overgestapt op beeldbellen. 

Algemene Ledenvergadering in juni

We zijn voornemens om op 15 juni een digitale gemeentevergadering te houden. Oudstenraad en andere sprekers zullen in TriPodia aanwezig te zijn om bepaalde agendapunten te presenteren. U kunt via een live-verbinding meekijken en mogelijk ook vragen stellen. Op dit moment wordt gekeken welk platform zich het beste leent voor een digitale vergadering.