Ga naar de inhoud

Communicatie in Coronatijd

Binnen de gemeente hebben we nu een aantal communicatiemiddelen waar al heel wat gemeenteleden en vaste bezoekers gebruik van maken. Toch valt er nog wel wat winst te behalen.

1. De Bapp

Deze (goed beveiligde) app is een afgeschermde omgeving voor gemeenteleden en vaste bezoekers waarmee we heel wat noodzakelijke, maar ook leuke informatie kunnen delen. Heeft u de Bapp al geïnstalleerd? Of is dit nog een beetje lastig? Mail naar [email protected] en we zorgen dat het geregeld wordt.

2. Gebedsmail

Heeft u gebeds- of dankpunten voor de gemeente? Mail ze naar [email protected]! Abonneren op de gebedsbrief kan ook via hetzelfde mailadres.

Dog on the phone with a can

3. Mededelingen voor de livestream

Elke zondag vanaf 09.30 uur kunt u voor de livestream een overzicht van de belangrijkste mededelingen zien. Mocht u ‘pas’ om 10.00 uur inschakelen, dan mist u deze belangrijke berichtgeving. Probeer daarom iets eerder af te stemmen op de livestream zodat u deze mededelingen ook meekrijgt. Mededelingen kunnen verstuurd worden naar [email protected]

4. Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief met een overzicht van de belangrijkste nieuwsberichten/mededelingen. Probeer deze nieuwsbrief daarom ook goed door te lezen en waar nodig te reageren. De deadline voor copy ligt op de eerste van de maand.

5. Vanuit het secretariaat

Vanuit de raad ontvangt u op uw mailadres, zoveel mogelijk gebundeld, belangrijke mededelingen die niet kunnen wachten op een maandelijkse nieuwsbrief. Bijvoorbeeld het in gang zetten van oudstenverkiezingen, uitnodigingen voor de Algemene Ledenvergadering, het versturen van notulen en dat soort zaken.