Ga naar de inhoud

Binnenkort laatste aflevering van Studio Tripodia

Studio Tripodia is alleen in juni nog te zien op Youtube en dan volgt er een zomerstop. Het programma is half april gestart met een heel team van vrijwilligers en voorzag in een behoefte om gemeenteleden met elkaar te verbinden, te bemoedigen en te informeren. Maar komende zomer is er een periode van even terugschakelen, op adem komen, om dan per september weer met iets nieuws te komen.

Het programma dat midden in de week geprogrammeerd stond, zorgde voor een mooie break in de week. ‘Het geeft iets om naar uit te kijken’, was een van de reacties. Ook de gemeenterebus, vast onderdeel in het programma, zorgde altijd voor veel reuring. Al tijdens de uitzending stroomden de oplossingen binnen. Het was dan ook niet moeilijk om uit de vele inzendingen telkens een ander gemeentelid te kiezen, waar vervolgens een bloemetje gebracht werd.

Naast inspiratie en bemoediging, was er ook het hilarische item ‘Bappies in Beweging’ met Olga Kommaardoor en Charrel Nootjes. Het ludieke onderdeel zorgde voor lachwekkende taferelen. Halverwege het seizoen kwam ook hobbygoochelaar Magic Marcel met zijn trucs in de uitzending. Daarnaast was er nog een wekelijkse studiogast, vaak een van de partners uit de Hoornes.

Momenteel zijn we aan het evalueren en vooruitkijken. Wat kunnen we in de zomer aanbieden en met wie en wat gaan we na de zomerperiode doen? Zoals het er nu uitziet, zijn er voorlopig nog geen diensten mogelijk in de ‘oude’ vorm. Dat betekent dat we elkaar als gemeenteleden nog steeds heel weinig zien en kunnen ontmoeten. Daar willen we graag iets voor in de plaats brengen. Of dat een vervolg van Studio Tripodia wordt, of iets nieuws is nog even de vraag.

Kijk afleveringen terug:

Preek Jaap Ketelaar
Maandthema december: Het oude voorbij
Preek Willem de Vink
Thema-avond: Waarom verbonden met Israël?
‘Missionaire houding, gevoel voor vernieuwing en verbinding’
‘Als het nodig is, geven mensen gewoon’
Preek Dennis Kromhout
Wat vind u/jij van de kerk? (Enquête)
Preek Jaap Ketelaar
Bemoediging voor joodse gemeenschap in Leiden
Preek Henk Vliem
Maandthema november: Ons hart aanbidt