Ga naar de inhoud

Burgemeester neemt eerste ‘Glorie’ in ontvangst

Tijdens de receptie op zaterdagmiddag in Tripodia heeft burgemeester Cornelis Visser de eerste ‘Glorie’ in ontvangst genomen. Hij ontving de jubileumglossy uit handen van voorzitter Gert-Jan van Delft. Behalve de burgemeester waren er meer genodigden van buitenaf, zoals sprekers, samenwerkingspartners uit de wijk, kerkelijke vertegenwoordigers en de wethouders Jacco Knape en Gerard Mostert.

Zaal 2

De receptie was de officiële aftrap van de jubileumweek van de Baptistengemeente die dit jaar veertig jaar bestaat. Naast de (vooral wat oudere) gemeenteleden waren ook de clusterhoofden en oudsten met hun partners uitgenodigd. Omdat de receptie plaatsvond in zaal 2 was er verder niet heel veel ruchtbaarheid aan gegeven en dat was ook niet voor niets, want met zo’n 80 aanwezigen was de zaal behoorlijk gevuld. In zaal 1 werd namelijk ondertussen alles opgebouwd voor de aanbiddingsavond met Erik de Mooij & Band.

Sprekers

Gastheer Jaap Ketelaar heette iedereen van harte welkom en benoemde expliciet de gasten van buitenaf. Naast het zingen van een aantal liederen waren er ook nog enkele toespraken van voorzitter Gert-Jan van Delft van de Baptistengemeente Katwijk, burgemeester Cornelis Visser, voorzitter Roy Lubbe van de dochtergemeente Kaleb en oud-voorzitter Mart Peeman van de Baptistengemeente Katwijk. Broeder Ruud Potters sloot de receptie af met gebed, waarna de gasten in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje nog lekker met elkaar na konden praten. Bij de uitgang kreeg iedereen een exemplaar van de Glorie mee.

Bekijk hieronder de foto’s