Ga naar de inhoud

Duiken, bukken en zweten tijdens lasergamen

Duiken, bukken en zweten. Tijdens de Jubileumweek werd op dinsdag en donderdag de grootste zaal van de gemeente omgetoverd tot een mysterieuze lasergame hall. In deze zaal werden de teams uitgedaagd om hun vaardigheden te laten zien in een intense wedstrijd vol actie, spanning en strategie.

Episch

Rond 18:00 uur verzamelde zich de eerste enthousiaste teams, klaar om de strijd aan te gaan in een episch lasergame wedstrijd. Verdeeld in twee teams van drie personen, werden ze uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. Terwijl de ene groep tijd kreeg om lichtgevende knoppen te verstoppen probeerde de andere groep ze te vinden en te verzamelen, terwijl ze de lasers van hun tegenstander ontweken.

Conditie

De conditie van de deelnemers werd bij dit spel erg op de proef gesteld. Veel teams waren namelijk na een paar rondes helemaal kapot en moesten flink bijkomen. De zaal waar het lasergamen plaats vond was ingericht met heel wat verstopplekken waarachter je kon verschuilen. En door de lichtinstallatie en het geluid van DJ Marvin kreeg het spel een mysterieuze en spannende sfeer. Hierdoor werden de deelnemers nog fanatieker. Al met was lasergamen bij de bappies een daverend succes.