Ga naar de inhoud

Eerste dienst met bezoekers geslaagd

Zondag 5 juli was bijzonder. Na een periode van vier maanden konden er weer voor het eerst bezoekers worden uitgenodigd voor de dienst. Er waren drie huiskringen uitgenodigd. In de grote zaal stonden heel wat tafeltjes met aan beide kanten een stoel neergezet, waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd werd.

Spreker Henk Vliem had een groep van ca. vijftig mensen voor zich die bestonden uit mensen van de techniek, de band en heel wat senioren die zich hadden aangemeld. Er werd met elkaar Avondmaal gevierd, maar er werd alleen vanaf het podium gezongen. Vanaf het achterpodium werd er gefilmd, zodat ook de livestream gewoon beschikbaar was. Na de dienst een bakje koffie zat er helaas nog niet in.

Men kon met een positief gevoel terugkijken op de eerste test met bezoekers in de dienst. De verkeersstromen verliepen naar wens en ook de richtlijnen rondom hygiëne werden goed opgevolgd. Zondag 12 juli is er een gezinsdienst waarvoor de gezinnen zijn uitgenodigd van de zondagsschoolverlaters. Andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de diensten vanaf 19 juli via deze link op kerkdichtbij.nl