Ga naar de inhoud

Update Corona-maatregelen

Afgelopen weken is er hard gewerkt door vrijwilligers om de versoepelingen rondom Corona ook in de gemeente vorm te geven. Even een korte update:

  • Aanmelden voor de diensten
    Het is vanaf deze week mogelijk om u aan te melden voor de diensten. Dit gebeurt hoofdzakelijk via de huiskringen. Huiskringleiders krijgen voor hun huiskring een specifieke zondag toegewezen. De kringleden dienen zich dan nog wel via de link www.kerkdichtbij.nl/aanmelden aan te melden. Zit u niet bij een huiskring? Dan kunt u zich toch aanmelden via bovengenoemde link. We houden rekening met een aantal vrije plekken die we op deze manier in kunnen vullen. U kunt uw voorkeur aangeven en er wordt geprobeerd daar rekening mee te houden. U krijgt een bevestiging op welke zondag u uiteindelijk kan komen.
  • Regels tijdens de dienst
    Behalve de 1,5 meter afstand die gehanteerd wordt, is het vooralsnog niet de bedoeling dat er gezongen wordt tijdens de dienst. Bezoekers wordt gevraagd thuis naar het toilet te gaan. Bij binnenkomst wordt een aantal gezondheidsvragen doorgenomen en wordt u een plaats gewezen. Na de dienst wordt er geen koffie gedronken en wordt u verzocht niet te blijven hangen. We vragen om uw begrip voor de regels die we hanteren.
  • De Haven
    We zijn blij dat we De Haven in ieder geval tot april 2021 mogen gebruiken. In de huidige situatie kunnen we goed gebruik maken van de ruimte die de Haven nog biedt. Een aantal vrijwilligers heeft hard gewerkt om De Haven coronaproof te maken. Naast een grote schoonmaak zijn er ook aanwijzingen in De Haven aangebracht.