Ga naar de inhoud

Feestelijke activiteiten tijdens Jubileumweek

Het belooft een feestelijke week te worden van zaterdag 6 april t/m zondag 14 april. De Baptistengemeente Katwijk viert dan haar veertigjarig bestaan. Een week lang zijn er allerlei activiteiten, waarvan een groot aantal al vast staan. We willen daarom alvast een tipje van de sluier oplichten. Voor de activiteiten met een * erachter betekent het dat er nog vrijwilligers nodig zijn.

Zaterdag 6 april

Elke doordeweekse dag is de Blije Boon in de ochtend geopend. Op zaterdag 6 april kan je er van 12.00 tot 16.00 uur terecht voor een heerlijk bak koffie met wat lekkers. Maar we beginnen op zaterdag voor de natuurliefhebbers, vroege vogels en/of sportievelingen met een heerlijke duinwandeling om 07.00 uur. In de middag tussen 15.30 en 17.00 uur een feestelijke receptie* in Tripodia waar de gemeente, maar ook gasten van buitenaf voor zijn uitgenodigd. Zo zal ook burgemeester Visser en een aantal wethouders aanwezig zijn op de receptie. U wordt van harte uitgenodigd om dit hierbij aanwezig te zijn. In de avond is er een aanbiddingsconcert* met Erik de Mooij & Band. De aanbiddingsavond is bedoeld voor alle generaties, waarbij er ook een aantal oude en nieuwe liederen zullen worden opgenomen.

Zondag 7 april

Op zondag 7 april willen we in een bijzondere dienst het Avondmaal vieren en stilstaan bij wat God heeft gedaan in de afgelopen tijd. Na de dienst* is er koffie met gebak en ander lekkers.

Maandag 8 april

De Blije Boon is weer open voor een lekkere bak koffie. Daarnaast komen de senioren bij elkaar voor een feestelijke bijeenkomst* met Jaap Ketelaar. In de avond wordt er om 19.00 uur afgesloten met een gemeentewandeling.

Dinsdag 9 april

Vandaag is het even op adem komen van de afgelopen dagen en opladen voor wat nog komen gaat! Een hele goede gelegenheid om dat te doen is in koffiebuurthuis De Blije Boon die ook op dinsdagochtend vanaf 09.00 uur weer open is.

Woensdag 10 april

Begin de dag met een lekker bakje koffie met een taartje in de Blije Boon. ‘s Middags tussen 14.00 en 16.00 uur is er een kinderactiviteit* in Tripodia. Eind van de middag begint er een zaalvoetbaltoernooi* in sporthal Rijnsoever. Dit duurt tot in de avond. ‘s Avonds is er in Tripodia een feestelijk optreden van de klezmerband Nigun.

Donderdag 11 april

Inmiddels beginnen we traditiegetrouw in de Blije Boon met dit keer een theetje en een koekje. Wie weet leer je wel nieuwe mensen kennen! 😉

Vrijdag 12 april

Ja, ook vandaag is de Blije Boon geopend van 9.00 tot 12.00 uur. In de avond sluiten we af met een fantastische pubquiz* voor 16 jaar en ouder.

Zaterdag 13 april

Vandaag is Tripodia het decor van gezelligheid. De Blije Boon is open van 9.00 tot 16.00 uur. Tegelijkertijd is er ook een braderie met kleedjesmarkt. Dit duurt tot 14.00 uur. ‘s Avonds is er een talentenjacht* voor jong en oud.

Zondag 14 april

We sluiten de feestweek af met een dankdienst, waarna we met elkaar lekker willen eten*.

Aanmelden

Voor bepaalde activiteiten is het nodig om je aan te melden. Dit zal komende tijd nog onder de aandacht gebracht worden.

*Oproep vrijwilligers

Voor verschillende activiteiten worden ook nog vrijwilligers gezocht. Denk hierbij aan het helpen met hand- en spandiensten. Zoals kokers, mensen die de zaal willen versieren en opruimen en taartenbakkers. Gemeenteleden die willen helpen kunnen zich aanmelden bij Hans de Heer ([email protected]).