Ga naar de inhoud

‘Fundament voor gezonde relaties’

Een partner uitkiezen is levensrichting bepalend. Toch besteden we meer aandacht aan de aankoop van een huis of een auto, dan aan een goede voorbereiding op onze partnerkeuze. Tijdens de Alpha-cursus in Tripodia op zondag 2 april gaat men hierover in gesprek. Het is een open avond, dus ook toegankelijk voor mensen die niet de Alpha-cursus volgen. 

Scheiding

Ontmoeten, vragen, discussiëren en ontdekken, dat doe je op de Alpha-cursus. Meer dan honderdvijftig mensen uit Katwijk en omgeving, gingen je voor in hun zoektocht. De cursus blijkt dan ook een goede stap te zijn in het zoeken naar antwoorden op levensvragen. Eén van die vragen gaat over partnerkeuze. Hier gaan we verder op in tijdens de Alpha-avond van 2 april a.s. Als tweederde van de Nederlandse huwelijken eindigt in een scheiding, lijkt de vraag relevant; Hoe zoek je een goede partner uit, en als je al getrouwd bent wat is dan de basis waar je vanuit kunt werken naar stabiliteit?

Bron

De Bijbel is een bron van kennis en informatie, die ons ook op dit gebied inzicht geeft. En ons helpt om ongeacht religie, een fundament te vinden waarop gezonde relaties kunnen worden gebouwd. Ook deze avond zal er na een korte prikkelende speech, ruimte zijn voor gesprekken in kleine groepen, onder het genot van een lekker bakkie koffie/ thee. Tijdens de interactieve en gezellige bijeenkomst ontdek je wat het christelijk geloof, vandaag nog, voor jou kan betekenen.

Informatie

De avond start op zondag 2 april van 18:00 tot 20:30 uur in Tripodia, Hoornesplein 155, 2221 BE te Katwijk. Iedereen is welkom zowel singles als getrouwden. 
Aanmelding is gratis en kan op [email protected] of telefonisch 06-25418353.