Ga naar de inhoud

Indrukwekkende getuigenissen tijdens doopdienst

Het was een bijzondere dienst afgelopen zondag in Tripodia. Zeven mensen lieten zich op grond van hun persoonlijk getuigenis dopen. En als iets bijzonder is, dan is het wel het verhaal hoe God met elk van de dopelingen zijn weg gaat. Of het nu het verhaal was van een vrouw uit een moslimachtergrond, of een jongen die vanaf zijn geboorte medisch gezien een enorme achterstand had. In elk verhaal werd getuigd van wat God in hun leven had gedaan.

Een doopdienst is ook altijd een mooie gelegenheid om vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. De zaal zat behoorlijk vol en ook op de livestream werd goed meegekeken. Tijdens de dienst werd van elke dopeling een opgegeven lied gezongen. Ook alle kinderen van de Kinderkerk kwamen rondom het bad staan om eens goed te kijken wat daar precies gebeurde. Nadat elke dopeling omhoog kwam uit het water werd er enthousiast geklapt en werd nog een couplet van hun eigen lied ingezet.

Spreker Henk Imthorn mocht nog spreken over het maandthema ‘Het hart, in vuur en vlam’. Hij deed dat naar aanleiding van het verhaal van de Emmaüsgangers. Vanzelfsprekend liep de dienst iets uit, maar dat was het meer dan waard. Wat een geweldige morgen om getuige van te zijn. Wil je de foto’s nog terugkijken? Klik op de onderstaande button.