Ga naar de inhoud

Interkerkelijke dienst op sportpark Nieuw Zuid

  • Events

Zondag 19 juni organiseert Voetbalvereniging Quick Boys een interkerkelijke dienst ter ere van het 100-jarig bestaan van de club. Leden van de Hervormde Kerk, de Gereformeerde kerk en de Baptistengemeente Katwijk hebben de handen ineengeslagen om invulling te geven tijdens deze dienst.   

Het is vrij uniek te noemen dat een sportvereniging God wil betrekken binnen het Jubileumfeest.  Sporten brengt mensen samen en zorgt voor verbroedering onderling. De muzikale begeleiding zal in handen zijn van diverse muzikanten zowel vanuit de club alsook vanuit de verschillende lokale kerkgemeenschappen. Een overdenking zal verzorgd worden door dhr. Henk Binnendijk. 

Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze collecte zal volledig bestemd zijn voor de vereniging HCHWA-D (de Katwijkse Ziekte). Zij staan klaar voor een ieder die met deze ziekte te maken heeft. 

Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd. Laten we er met elkaar een geweldige middag van maken waarin God centraal mag staan. U bent van harte welkom in de grote tent op veld 3 van het Sportpark “Nieuw Zuid”.

Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje ruimte voor gesprek tijdens de 3e helft.

Tijd: van 14:45 uur tot 17:00 uur  

Adres: Laan van Nieuw Zuid 25, 2225 SE Katwijk aan Zee

Tags: