Meteen naar de inhoud

Vrouwendag smaakt naar meer

  • Events

Na een lange periode van beperkingen, waarin het vrouwenweekend al twee keer niet door kon gaan, waren we dan ook heel blij met steeds meer versoepelingen en mogelijkheden om elkaar weer te zien en te spreken. Zo ontstond het idee om een vrouwendag te organiseren voor de vrouwen in onze eigen gemeente en daarbuiten.

100 vrouwen

Na veel voorbereidingen en voorpret, was het zaterdag 21 mei dan eindelijk zover! Samen met honderd vrouwen hebben we mogen genieten van een prachtige dag. De sprekers Hilde van Dam en Willem Tukker gaven ieder op hun eigen manier invulling aan het thema ZIEN. Heel open, eerlijk en kwetsbaar.

Jedidja van Duijn en Band namen ons deze dag mee in de aanbidding. Prachtige liederen hadden zij uitgekozen, die mooi aansloten bij het thema.

Tante Nel

Dat je een thema ‘Zien’ door de ogen van God ook met een lach kan bekijken, bewezen onze eigen tante Nel en haar kleinzoon wel. Knap hoe je met een korte, hilarische sketch een gevoelige snaar kan raken.

Ook voor de inwendige mens werd deze dag goed gezorgd. Van zelfgebakken koekjes bij de koffie, taartenbuffet tussendoor, tot een heerlijke lunch.

Smaakt naar meer

Kortom, we kijken terug op een mooie en gezegende dag!! Mocht je denken: “Ik heb echt wat gemist …” Dat klopt! Gelukkig zijn we van plan om vaker een vrouwendag te organiseren en dan ben jij er vast en zeker bij! We houden je op de hoogte.

Klik op onderstaande button om de fotoserie van Ronald van der Boon te bekijken.