Ga naar de inhoud

Jeugdkamp mooie start van het seizoen

De kinderen van de bovenbouw en de D-Vine & 15+ jongeren zijn het jaar goed begonnen. Na een mooi startmoment met gebed met de kinderen, jongeren, ouders en jeugdleiders in Tripodia begon de lange busreis naar Brabant. Die busreis was de moeite waard. In een groene omgeving kwam de groep aan op een heerlijke locatie waar we drie gebouwen tot onze beschikking hadden, kampvuurplaatsen, speelvelden en een meer.

Onvergetelijk

Het keukenteam stond al klaar met een heerlijke warme maaltijd. De verschillende groepen hebben het weekend gevuld met gave avondspellen, quizen, diensten, stille tijd groepjes en workshops. Zowel voor de jongeren als de leiding was het een weekend om nooit te vergeten. God was merkbaar aanwezig met zijn Heilige Geest en heeft geweldige dingen gedaan door de aanbidding, de preken, de kinderprogramma’s, het gebed en de onderlinge gesprekken.

Nagenieten?

Bekijk de video

Bekijk de foto’s:

DSC01031

We kijken uit naar volgend jaar van 29 september 2023 tot 1 oktober 2023. Het 18+ weekend is 14-16 april 2023. Alles in de gaten houden? Volg ons dan op Instagram of Facebook.