Ga naar de inhoud

Lezing: ‘Mam, ik heb er niks meer mee’ (aanmelden)

Wat doe je als je kinderen andere keuzes maken ten opzichte van het geloof? Schrijfster spreekster en columnist (Nederlands Dagblad) Annemarie van Heijningen-Steenbergen komt daar op woensdag 20 september een inspirerende lezing over geven in Tripodia. Meld je even gratis aan als je er bij wilt zijn.

Worstelen

Veel ouders worstelen er mee dat ze hun kinderen graag het geloof bijbrengen, voor willen leven en ze ook bij het kerkelijk leven willen betrekken, maar dat kinderen op latere leeftijd daarin andere keuzes maken. Naar de kerk gaan is geen vanzelfsprekendheid meer en soms wordt ook bewust afscheid genomen van het geloof. Hoe ga je daar dan als ouder mee om? Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Kan je in dat proces nog iets betekenen voor je kinderen?

Handvatten

Spreekster Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) houdt hierover een speciale lezing met de titel ‘Mam, ik heb er niks meer mee’. Een lezing over geloof, hoop en (vooral) liefde – en fijne handvatten voor het contact met je kinderen, ook als je kind een andere route kiest dan jij had gehoopt. Subthema’s die o.a. aan de orde komen: Hoe reageer je? De valkuil van (zelf)verwijt, Respect en Vertrouwen. Naast de lezing, zijn er tijdens de avond ook boeken te koop van de spreekster en auteur over deze en andere onderwerpen. Annemarie houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Aanmelden