Ga naar de inhoud

Maak JIJ het verschil in het leven van jongeren?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en inspirerende manier om je vrije tijd door te brengen? Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het geloof van kinderen en jongeren binnen onze gemeenschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het kind en jeugdwerk van onze kerk zijn we voor na de zomer op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers die ons team willen versterken. Of je nu graag met de allerkleinsten aan de slag gaat in de kinderkerk op zondagochtend, of liever de jeugdgroepen van 12 t/m 25 jaar begeleidt, er is voor ieder wat wils.

Kinderwerk

Binnen het kinderwerk werken we met drie teams van groep 3 t/m groep 8. Je draait in een team van minimaal drie volwassenen ongeveer twaalf kinderdiensten per jaar. In de vakanties ben je vrij. Je hoeft niet overal goed in te zijn: ben je een verhalenverteller, een creatieveling of een luisterend oor? Jouw talent vult die van de andere kinderwerkers aan. Het fundament van het jeugdwerk zijn de jeugdkringen. Deze zijn per leeftijd ingedeeld en komen elke veertiendagen bij elkaar. Voor de nieuwe eerstejaars zoeken we nog jeugdleiders, maar ook voor oudere jongeren waaronder ook een nieuwe 18+ jeugdkring. Bij interesse gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek.

Pluskring

Daarnaast zijn we ook op zoek naar leiding voor een pluskring. Deze kring is speciaal opgezet voor jongeren met een beperking en/of bijzonder rugzakje. Hier bieden we een veilige en vertrouwde omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Als leider van deze jeugdkring ben je onderdeel van een klein team. 

Samen

Als vrijwilliger binnen ons kind en jeugdwerk krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van jonge mensen. Je zult samenwerken met een gemotiveerd team van medewerkers en deel uitmaken van een warme en gastvrije gemeenschap. Dus, ben jij creatief, geduldig en heb je een hart voor kinderen en jongeren? Wil jij graag je talenten inzetten voor een mooi en betekenisvol doel? Neem dan contact met ons op en word onderdeel van ons inspirerende team. Samen kunnen we bouwen aan een mooie toekomst voor de kinderen en jongeren.