Ga naar de inhoud

Ben je klaar voor een onvergetelijk jeugdkamp (aanmelden)

Ben jij klaar voor een onvergetelijk weekend vol plezier, sport, spel, diensten, kinderkerk, gebed en stille tijd & een bonte avond? Dan zijn het kinderkamp of het jeugdkamp van de kerk echt iets voor jou! Tijdens het weekend van 4-6 oktober zullen we samen genieten van lekker eten, leuke activiteiten en hopelijk ook van het zonnetje. 

Dit jaar hebben het kinderkamp en het jeugdkamp vanwege de groepsgrootte allebei een andere locatie tijdens hetzelfde weekend. De kinderen van groep 6 t/m 8 gaan naar Ermelo, de jongeren van 12 t/m 18 gaan naar Westelbeers. Het kinderkamp heeft een volledig vernieuwd team met echt waanzinnig leuke mensen. Dat belooft echt een feest te worden.

Het thema van beide kampen is Team Jesus: Glow in the Dark. We mogen Jezus licht leren kennen en er ook in groeien zelf in een lichtje in het donker te zijn. We kunnen niet wachten. Wil jij erbij zijn? Dan kan je je inschrijven via de website. En vergeet vooral niet om je vrienden uit te nodigen om ook mee te gaan. Samen maken we er een fantastisch weekend van waarin we nieuwe vriendschappen sluiten en ons geloof versterken. 

Mis dit niet en schrijf je snel in! We kijken er naar uit om jou daar te zien.