Ga naar de inhoud

Meld je nog aan voor 18+ weekend!

Van 14-16 april is er het 18+ weekend. Met een grote groep hopen we naar een locatie in Otterloo te gaan. Het thema is: ‘Tune in’, dat letterlijk ‘afstemmen’ of ‘af te stemmen op’ betekent. Sprekers zijn Chris Snoep en Bart de Mooij. Er is aanbidding tijdens de dienste, maar daarnaast ook sport en spel en ontmoeting. Het belooft fantastisch te worden. En…  Er is nog plek… Dus geef je snel op! De kosten bedragen net geen 60 euro.

Naar aanleiding van het thema ‘Tune in’ is er een gaaf promofilmpje gemaakt. Check de link hieronder. We richten ons op de Heilige Geest van God en gaan het hebben over hoe je met Hem en op Hem kunt afstemmen. We kijken ernaar uit om samen met jullie verdieping te vinden in onze relatie met God en met elkaar. Door stille tijd, aanbidding en diensten kan dit weekend een markeringspunt zijn in het ontmoeten en volgen van onze Koning.

Sprekers

Spreker Chris Snoep spreekt op vrijdagavond. Je zou hem kunnen kennen van een van zijn vele spreekbeurten door het land, of van stichting Freedom For Free. Zij richten zich op het verspreiden van het Evangelie over de hele wereld, en in het bijzonder in gevangenissen.Onze eigen Bart de Mooij spreekt ook. Bart is bekend als oudste van onze gemeente. We kennen Bart en zijn gezin als mensen die de Heer liefhebben en de Koning van harte willen volgen. Zij zien de waarde van Gods Woord en delen daar graag over met jong en oud.

Aanbidding

Tijdens de diensten is er muziek welke verzorgd wordt door o.a. Lisa Zandbergen, Machiel van Rijn, Rob Schaap en Erik de Mooij. We kijken ernaar uit om God te aanbidden.

We starten vrijdag 14 april om 18:45 uur in Groepsaccomodatie Peppelenburg in Otterlo. Meer informatie volgt na aanmelding. Veel zegen en tot dan!  Heb je vragen? Neem gerust contact op met [email protected]