Ga naar de inhoud

Onvergetelijke dienst voor jong en oud met Xpeditie on Tour

Schrijf maar alvast in de agenda, er komt een feestje aan! Aanstaande 24 maart staat er een generatiedienst op het programma tijdens de ochtenddienst.

Generaties

Initiatiefnemer Rosanna is enthousiast: “Het wordt een dienst die we niet snel gaan vergeten.” Iedereen van vier jaar tot over de tachtig jaar is van harte welkom. Er is dus geen kinderkerk, wel creche tot 4 jaar. Wij zijn één van de gemeentes die bezocht worden tijdens Xpeditie on tour. “Xpeditie 3.6.0. is een platform voor geloven en opvoeden en is er voor gezinnen en kerken. In de tijd voor Pasen gaan wij on Tour door Nederland om samen met kerken generaties te verbinden aan elkaar en met God. Op onze site vind je meer info over ons werk, trainingen en materialen: www.xpeditie360.nl.”, vertelt Annasjouk Nijhof grondlegger van de organisator.

overHoop

Het thema van Xpeditie on Tour is ‘overHOOP’. Soms weet je even niet hoe het verder moet. Opwarming van de aarde, oorlog, vluchtelingen, wat betekent dat voor jouw toekomst of zal het je tijd wel duren? Ben jij weleens bang? Ellende dichtbij; een ziek familielid, pesten op school, ruzie op je werk. Of je nu oud of jong bent, een hopeloos gevoel kennen we allemaal. Tijdens Xpeditie on Tour gooien we het overHOOP. We hebben elkaar nodig om samen met Jezus vooruit te blijven kijken. Hilde Sneep legt uit hoe dat eruit ziet: “In Xpeditie on Tour gaan we dat samen doen en praktisch maken. Door challenges en verhalen ga je ontdekken wat het betekent dat Jezus ons een hoopvolle toekomst heeft beloofd. En het maakt niet uit of je nu 6, 17, 29 of 80 jaar oud bent!”

Lekkers

De dienst verloopt niet alleen qua inhoud net iets anders dan anders, maar ook qua tijdstip. De dienst begint gewoon om 10.00u. maar dit is pas deel I van het programma. Om 11.30u is er een uitgebreid koffie/thee/limo moment met door jullie gebakken taart, deel II. Daarna gaan we door naar deel III dat nog van 12.15-13.00u duurt. Kortom, waar voor je geld en een hele gezellig ochtend voor jong & oud. Neem jij ook wat lekkers mee voor het buffet? Bij binnenkomst kun je jouw gebak afgeven aan de bar. Graag even van te voren aanmelden, want we hebben minstens dertig bakkers nodig. Ben jij er een van? Meld je hieronder even aan.

Aanmelden om te bakken

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.