Ga naar de inhoud

Oscar Lohuis en Mission Grace op Israëlzondag

Op de eerste zondag in oktober is het in de Protestantse Kerk Nederland en veel andere kerken Israëlzondag. Ook bij de Baptistengemeente Katwijk wordt op zondag 2 oktober 2022 (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan. Op deze zondag zal Oscar Lohuis komen spreken en Mission Grace zal dit keer de dienst muzikaal invullen met messiaans joodse liederen. U bent van harte welkom in Tripodia. De dienst begint om 10.00 uur en is rond 11.30 uur afgelopen.

Oscar Lohuis

Spreker Oscar Lohuis is onder meer verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Lohuis: “Toen ik al predikant was, gingen mijn ogen open voor Gods bijzondere plan met Zijn volk Israël. Ik preek en spreek op veel plaatsen in het land om het evangelie van het Koninkrijk te brengen. Daarnaast schrijf ik artikelen voor diverse media en heb ik twee boeken geschreven. Meer kunt u lezen op www.goednieuwsbediening.nl.”

Mission Grace

Mission Grace is een band met muzikanten en zangers uit de omgeving Katwijk met een unieke eigen sound. Met inmiddels een flink aantal zelfgeschreven liedjes zijn zij een muzikaal project van de hulporganisatie ‘Help ons Helpen’. Een deel van het repertoire betreft Israëlische liederen. Deze zullen in de dienst ook te horen zijn.

Beluister hieronder Psalm 121, uitgevoerd door Mission Grace op een Dichtbij Israël avond in Tripodia vorig seizoen.