Ga naar de inhoud

Pastorale team stelt zich voor (deel 1. Hanneke)

Binnen de gemeente hebben we pastoraal medewerker Hanneke Zandbergen. Maar Hanneke werkt samen met een team. Samen verzorgen zij het pastoraat in de gemeente met als doel, om om te zien naar elkaar en zorg te dragen voor elkaar. Dat kan bijvoorbeeld door een luisterend oor te zijn, te mogen bidden, hulp te bieden in omstandigheden die benauwend of uitzichtloos kunnen zijn en waar nodig een tijdje ‘mee te lopen’ ter ondersteuning. Wat het pastoraat inhoudt en wie onderdeel is van het team, lees je op de pagina Pastoraat

Op de pagina zullen binnenkort alle teamleden zich voorstellen en aangeven waarom zij bij het pastoraat betrokken zijn. Om af te trappen stelt Hanneke Zandbergen zich alvast voor. Hanneke is onderdeel van de staf en is pastoraal medewerker binnen de gemeente.

Hanneke Zandbergen

Mijn naam is Hanneke Zandbergen. Ik ben werkzaam als Pastoraal Werker en Clusterhoofd Zorg bij de Baptisten Katwijk. Ik ben geboren in 1971 en getrouwd met Arjan. We hebben samen vier volwassen kinderen, die bijna allemaal het huis uit zijn. Ik hou van mijn Hemelse Vader en van mensen, in die volgorde, want ik weet me afhankelijk van Zijn Liefde, die ik ook weer door mag geven.
Ik vind het bijzonder en een voorrecht om met anderen een tijdje op te lopen, mee te leven en samen te bidden. Een van mijn favoriete bijbelteksten is dan ook Psalm 36:10 “Want bij u is de bron van het leven. Als we dicht bij U zijn weten we hoe we moeten leven. In uw Licht, zien wij het licht.”

Vragen of behoefte aan een gesprek?

Mocht er behoefte zijn aan een gesprek, een gebed of een steuntje in de rug, schroom dan niet om over de drempel heen te stappen en contact met ons op te nemen, zodat je het even niet alleen hoeft te doen en je je gehoord mag weten. Mail naar [email protected].