Ga naar de inhoud

Aanmelden voor filmavond ‘Over Hem gesproken’

Vrijdagavond 30 juni is er in Tripodia een bijzondere filmavond met de titel ‘Over Hem gesproken’. De filmavond bestaat uit 13 afzonderlijke filmportretten van gemeenteleden. Zij getuigen allemaal van hun ontmoeting met Jezus in hun leven. Vanaf 30 mei kunnen gratis plekken gereserveerd worden.

Uitnodigen

De filmavond is bij uitstek een mooie gelegenheid om vrienden, familie of collega’s uit te nodigen die normaal gesproken niet in een kerk komen. De verschillende verhalen laten elk op een bijzondere manier zien hoe Jezus in het leven van gewone mensen heeft gewerkt en nog steeds werkt. Filmmakers uit de gemeente zijn druk bezig om de verhalen zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Film en muziek

De zaal gaat om 19.00 uur open en de filmavond start om 19.30 uur. Tijdens de avond zullen verschillende filmblokken afgewisseld worden met muziek van Jedidja & Band. Jaap Ketelaar is de gastheer van de avond. Halverwege is er een pauze en na het programma is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje nog met elkaar na te praten.

Reserveren

Ga voor het reserveren van een gratis plek naar de pagina over de filmavond. Je reserveert heel eenvoudig onder je eigen naam en vermeld hoeveel plekken je nog meer vrij wilt houden. Mocht je toch verhinderd zijn, geef dat dan aan. Dan komen deze plekken weer vrij.