Ga naar de inhoud

Revivaldienst met Gor Khatchikyan

Zondag 19 maart is er in Tripodia een Revivaldienst. Deze dienst is ingericht voor jongeren, maar alle generaties zijn welkom. Gor Khatchikyan komt spreken over het thema “Jezus ontmoet het grote publiek”. De dienst is voor het grote publiek ook te volgen via de livestream.

Generaties

De jeugd van Baptistengemeente Katwijk organiseert maandelijks Revivaldiensten, waarbij een keer in de twee maanden de dienst plaatsvindt in de grote zaal en alle generaties welkom zijn. Jeugdwerker Marlijne: “Generaties worden verbonden doordat jong en oud samenwerken om de dienst mogelijk te maken. Meerdere generaties spelen een rol in deze dienst.” De aanbidding wordt begeleid door een jeugdband.

Khatchikyan

Spreker Gor Khatchikyan is uitgenodigd om te komen spreken over het thema. Gor is in het dagelijks leven arts, schrijver en ook bevlogen spreker. Hij schuwt het niet om een prikkelende boodschap mee te geven. Tijdens de coronacrisis kwam hij regelmatig in het nieuws door optredens in talkshows en het programma frontberichten. Daarnaast spreekt Gor regelmatig door heel Nederland in verschillende kerken en conferenties zoals op Opwekking. Gor heeft een Armeense achtergrond en is ooit als vluchteling naar Nederland gekomen. In rap tempo kreeg hij bekendheid door deelname aan verschillende televisieprogramma’s. Daarnaast heeft hij ook al een aantal boeken geschreven.

Lekkers

Na de dienst is er nog gelegenheid voor ontmoeting met wat lekkers. Bezoekers worden in verband met parkeerwerkzaamheden opgeroepen om zoveel mogelijk met de fiets naar Tripodia te komen. De dienst begint om 10.00 uur en is ook te volgen via het Youtube-kanaal van de Baptistengemeente. Locatie: Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk.