Meteen naar de inhoud

Startzondag: Openluchtdienst op de Goerie! (aanmelden)

Zondag 27 augustus start Baptistengemeente Katwijk het nieuwe seizoen met een openluchtdienst op de Goerie. Tijdens deze feestelijke startzondag zal Jaap Ketelaar spreken en wordt het nieuwe jaarthema geïntroduceerd. Na de dienst zijn er op het terrein nog allerlei sport- en spelactiviteiten en is er rond 12.30 uur een BBQ. Gratis aanmelden voor de BBQ wordt op prijs gesteld en kan heel eenvoudig via de website.

Iedereen is van harte welkom voor de openluchtdienst op de Goerie. Het grasveld van de schaatsvereniging biedt voldoende plek. Wil je verzekerd zijn van een comfortabel zitplekje, dan adviseren we je je eigen klapstoeltje mee te nemen. Voor (oudere) mensen die slecht ter been te zijn, zijn er stoelen beschikbaar. Na de dienst is er koffiedrinken en kunnen de kleintjes lekker spelen op een springkussen. Voor jong en oud worden er op het grasveld sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Aanmelden voor de BBQ

Aansluitend is er begin van de middag een BBQ. Wil je mee-eten? Dan vragen we je om jezelf en eventueel extra personen even aan te melden via de website en je eigen bordje met bestek en beker mee te nemen. Mensen die speciale dieetwensen hebben of een voedselallergie wordt verzocht om zelf wat te eten mee te nemen. Voor mensen die toch hun bestek en bordje vergeten, is er beperkt wegwerpservies beschikbaar. Let op! Aanmelden voor de BBQ kan tot uiterlijk woensdag 23 augustus in verband met het inkopen van het eten.

Meehelpen

De startzondag is bedoeld voor iedereen en daarom willen we vooraf daar geen vast bedrag aan verbinden. Een gift naar draagkracht wordt natuurlijk wel op prijs gesteld om de onkosten van de dienst en het eten te kunnen dekken. Wil je een bijdrage leveren, dan kan dat via bij de collecte tijdens de openluchtdienst. Wil je op praktisch vlak meehelpen, dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Er zijn nog vrijwilligers nodig voor het opbouwen en afbreken van verschillende onderdelen. Meld je hiervoor aan bij Joanne Klinkerberg of Marcus Potters. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Tripodia. De startzondag is uiterlijk 15.00 uur afgelopen.