Ga naar de inhoud

Tripodia sluit mooi jaar af en gaat even dicht

Heel wat events waren er afgelopen maanden in Tripodia. Het was voor Stichting Tripodia met haar vrijwilligers wat dat betreft een drukke en enerverende tijd. Vorige week werd 2023 afgesloten met een vrijwilligersbijeenkomst, samen met ook de vrijwilligers van Welzijnskwartier. Vanaf Kerst is Tripodia voor twee weken gesloten. Kerkelijke activiteiten gaan uiteraard wel gewoon door. Tripodia wenst iedereen hele fijne feestdagen.

Het was een mooi, maar intensief jaar voor Stichting Tripodia. Op de gemeentevergadering in november konden we al van voorzitter Kees van Leeuwen horen dat het qua verhuur er positief uitzag. Veel organisaties hebben de weg naar Tripodia weten te vinden, wat resulteerde in heel wat goed bezochte evenementen. 

Grote events

Een kleine opsomming wie we allemaal afgelopen maanden mochten verwelkomen in ons gebouw: spreekuren met de burgemeester, vergaderingen van VVE’s, wijkraden en bedrijven, borrels, jubilea, EHBO-avonden, het vrouwennetwerk en bedrijfsdagen. Daarnaast waren er ook heel wat grote evenementen zoals een discofeest van Provalu, christelijke concerten van Matthijn Buwalda en Tim Zingt, de Floraband, een Sinterklaasfeest en een Kerstpakkettenmarkt voor vrijwilligers van Welzijnskwartier en Tripodia. En dan hebben we het nog niet eens over alle kerkelijke activiteiten die in het gebouw konden plaatsvinden.

Uitdagingen

Zoveel bezetting geeft natuurlijk ook wel uitdagingen. We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers die zich regelmatig inzetten achter de bar, als deurwachter, in de schoonmaak, voor klussendiensten of andere werkzaamheden. Maar bij een vol programma merken we ook wel dat we vaak een beroep moeten doen op dezelfde mensen. Lijkt het je leuk om in een enthousiast team van vrijwilligers mee te draaien? Meld je aan bij de beheerders. Je kan zelf aangeven wanneer je voor een bijeenkomst beschikbaar bent. 

2024

In het nieuwe jaar komen er weer nieuwe events, waaronder in maart de Ierse Folkgroep de Kilkennys. Dat beloofd weer een feestje te worden. Maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Help je mee in 2024? Kom eens vrijblijvend een avondje meedraaien. Je zal er geen spijt van krijgen!