Ga naar de inhoud

Aanmelden voor de Parenting Teenagers Course!

Opvoeden is leuk, maar soms ook heel uitdagend. Voor ouders van tieners geldt dat soms helemaal! Maar opvoeden doe je samen! Want: “It takes a village to raise a child!” Daarom starten we in het nieuwe jaar met een Parenting Teenagers Course. Meld je nu alvast aan!

Struggles

Op de Parenting Teenagers Course ontmoet je andere ouders, herken je elkaars struggles en valkuilen, lach je om elkaars anekdotes en denk je met elkaar na over vragen rondom de ontwikkeling van jullie tieners. Zoek jij naar hoe je belangrijke waarden in je opvoeding integreert? En hoe je een juiste balans vindt tussen loslaten en grenzen stellen? Dan is de Parenting Teenagers Course misschien wel iets voor jou! De cursus is prima alleen te volgen, maar het is mooi en aanbevelenswaardig om als ouderkoppel samen de cursus te doen. 

Data

De Parenting Teenagers Course is ontstaan vanuit Alpha en is gebaseerd op bijbelse principes. De cursus is bedoeld voor ouders van tieners van 11-18 jaar.  Het zijn vijf bijeenkomsten op maandagavond, 19.30-22:00 uur, op de volgende data: 26 februari en 4, 11, 18 en 25 maart. 

De kosten zijn 35 euro p.p. (50 euro per stel).