Meteen naar de inhoud

Jeugdkamp 2023

TEAM JESUS zet door!

Van 29 september tot 1 oktober 2023 gaan we weer op Kamp. Dat belooft een mega mooie start van het seizoen. Met de bovenbouw (groep 6, 7 & 8), D-Vine (1e t/m 3e klas) en de 15+ (4e klas t/m 18 jaar) vertrekken we naar kamplocatie de Roerdomp in Middelbeers. Voor en door Jezus zijn we één team en dat vieren we dit weekend met spel, aanbidding en toffe diensten. Ontdek HOE fijn het kampgevoel kan zijn en meld je aan!

We zouden niet willen dat er ook maar één iemand is die dit geweldige kamp mist. Jij niet, maar ook je vrienden niet. Ook zij zijn ontzettend welkom om dit weekend mee te maken waar ze God ontmoeten en leren volgen. We gaan samen dieper in op het thema Team Jesus. Dat doen we met geweldige sprekers zoals en stille tijd.

Veel mensen, jijzelf misschien ook wel, kunnen terug kijken op een kamp, een conferentie of een andere speciale bijeenkomst waarin we God hebben mogen ontmoeten op een buitengewone manier.

We kunnen er ons hele leven met bewondering en dankbaarheid op terugkijken. Wij geloven dat ook dit weekend een weekend wordt waarin Gods Geest aanwezig is. Het belooft ontzettend gaaf te worden. Zet de datum dus in je agenda en geef je hieronder gelijk op.

Val je onder de 18+ jongeren, dan kan je je ook opgeven om mee te helpen het kamp een succes te maken door de mailen naar [email protected] . Misschien kan je helpen bij sport en spel, als nachtwacht, als beveiliger, als groepsleider noem maar op.

❗️❗️Opgeven / Aanmelden❗️❗️

Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen.