Ga naar de inhoud

Jeugdkamp 2024

Het is zover: Team Jesus 2024!

Van 4 tot 6 oktober 2024 gaan we weer op kamp! Dat belooft een mega mooie start van het nieuwe seizoen. Met de bovenbouw (groep 6, 7 & 8), D-Vine (1e t/m 3e klas) en de 15+ (4e klas t/m 18 jaar) vertrekken we vanaf Katwijk. De Bovenbouw slaat linksaf naar kamplocatie de Aalbertshoeve in Ermelo, de tieners en jongeren slaan rechtsaf naar de Roerdomp in Middelbeers. Het jaarthema van 2024/2025 is ‘Jezus volgen, jou zien’. Ontdek hoe wij op kamp Jezus zoeken in spel, aanbidding en toffe diensten. Ontdek je Jezus? dan ontdek je wie jij echt bent! Voor en door Jezus zijn we één team en dat vieren we dit weekend.

We zouden niet willen dat er ook maar één iemand is die dit mooie kamp mist. Jij niet, maar ook je vrienden niet. Ook zij zijn ontzettend welkom om dit weekend mee te maken waar ze God ontmoeten en leren volgen. We gaan samen dieper in op het thema Team Jesus. Dat doen we met geweldige sprekers, aanbidding en stille tijd. 

Veel mensen, jijzelf misschien ook wel, kunnen terug kijken op een kamp, een conferentie of een andere speciale bijeenkomst waarin zij God hebben mogen ontmoeten op een buitengewone manier. We kunnen er ons hele leven met bewondering en dankbaarheid op terugkijken. 

Wij geloven dat ook dit weekend een weekend wordt waarin Gods Geest aanwezig is. Het belooft ontzettend gaaf te worden. Zet de datum dus in je agenda en geef je hieronder gelijk op.

Let op! Voor de ouders van de kinderen van de bovenbouw (groep 6 t/m 8) is er een ouderinformatiemoment op 28 september na de dienst op 12u in zaal 2. 

❗️❗️Opgeven / Aanmelden❗️❗️

Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen.

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met het publiceren van beeldmateriaal. Heb je hier bezwaar tegen neem dan contact met ons op via [email protected].