Ga naar de inhoud

Jubileumfeestweek 40 jaar Baptisten Katwijk

Dit voorjaar bestaat onze gemeente officieel 40 jaar en dat gaan we vieren! Er is een commissie gevormd (zie foto) die inmiddels een aantal keren bij elkaar is geweest om het programma van de feestweek voor te bereiden. Deze week is gepland van zaterdag 6 t/m zondag 14 april aanstaande. We geven alvast een indruk wat je kan verwachten.

Glossy

Tijdens de jubileumweek verschijnt er een eenmalige glossy over 40 jaar Baptistengemeente Katwijk. In dit magazine kan je verhalen teruglezen met leden, voorgangers, partners en buitenstaanders. Maar het is voor mensen die nieuw zijn in onze gemeente geeft het blad ook een prachtige inkijk hoe we als gemeente georganiseerd zijn en wat onze Missie & Visie is. De verschillende clusters zullen in beeld gebracht worden en het blad wordt verder verrijkt met prachtige getuigenissen van gemeenteleden. Heeft u, heb jij nog mooie foto’s uit de geschiedenis (met name uit het niet-digitale tijdperk) die absoluut een plekje in dit blad moeten krijgen? Stuur deze dan met een kleine omschrijving naar de redactie. ([email protected]) Tijdens een receptie waar ook oud-leden worden uitgenodigd, zal de glossy overhandigd worden aan een bijzondere gast.

Activiteiten

Een specifieke ingevulde activiteitenagenda wordt in februari gedeeld, maar we kunnen wel alvast de volgende bijeenkomsten/activiteiten onder de aandacht brengen: Twee diensten waarin we God willen eren en danken voor Zijn trouw in het verleden en ons toewijden aan Hem. Twee keer een aanbiddingsconcert, maar ook sport en spel, potluck-maaltijden*, snack-car, activiteiten met de kinderen (en ouders) uit de buurt, een pubquiz, een zaalvoetbaltoernooi voor jong en oud, talentenavond, seniorenochtend met aansluitend een viskar, en nog meer. Krijg je er al zin in? Dat is de bedoeling! De voorzitter van de commissie is Hans de Heer (met zo’n achternaam moet het goedkomen). Meedenken, meewerken of iets anders? Schiet hem aan of mail naar [email protected]. We houden jullie op de hoogte. Laten we bidden dat het tot eer van de Heer, getuigenis naar buiten en alle plezier voor onszelf een knalfeest wordt!

De jubileumcommissie van links naar rechts: Hans de Heer, Marianne Potters, Gert Pluimgraaff, Marja Boers, Joanne Klinkenberg, Jaap Ketelaar