Ga naar de inhoud

Tripodia: Vooruitblik 2024

  • Tripodia

Het nieuwe jaar is gestart en ook Tripodia heeft haar deuren weer geopend. Voor de komende tijd staan er al weer heel wat activiteiten op de planning. We geven in dit bericht een overzicht.

Vrouwennetwerk

We startten met een volle zaal met vrouwen van het Netwerk van vrouwen in Katwijk met een lezing over de Cliniclowns, gevolgd door een champagnemoment. En zo zijn we weer begonnen. Er komt veel op ons gebouw af en daar zijn we heel blij mee natuurlijk. Een lichtpuntje in de Katwijkse samenleving en de wijk, dat willen we zijn. 

Bingo

Komende maanden vult de agenda zich met allemaal mooie evenementen. Zo is er de wekelijkse bingo, waar veel moeders met hun dochter naar toe komen. Ook dansgroep Sjansee voor mensen met een beperking start weer op de vrijdagen. Een feestje waar ze wekelijks naar uitkijken. 

Folkmuziek

Maar er staat meer op het programma: het officiële Chinees Nieuwjaar wordt gevierd in zaal 1 (met livestream naar China) en ook een band uit Ierland zal met folkmuziek het publiek meenemen. En als knaller de viering van 40 jaar Baptistengemeente Katwijk. Dit moet toch weer een mooi jaar worden? 

Meehelpen?

Wil je meehelpen achter de bar, in de schoonmaak of op een andere manier? Meld je dan aan als vrijwilliger van Tripodia en stuur een mailtje naar [email protected]