Ga naar de inhoud

Oproep: Op zoek naar bijzondere foto’s gemeente

In april bestaat Baptistengemeente Katwijk 40 jaar. Er wordt dan een unieke eenmalige glossy uitgegeven waarin we als gemeente ook willen terugkijken op afgelopen 40 jaar. Heeft u, heb jij nog bijzondere, grappige of unieke foto’s van die tijd? Stuur ze ons op zodat we daar iets moois mee kunnen doen.

Let op!

Wat is belangrijk bij het aanleveren van de foto’s? Als het digitale foto’s zijn, probeer dan de oorspronkelijke afbeelding te mailen. Via Whatsapp worden de foto’s vaak verder verkleind en wordt de bestandskwaliteit zo klein dat het eigenlijk niet afgedrukt kan worden. Mailen kan naar [email protected]. Heeft u de foto’s in afgedrukte vorm? Wilt u ze dan meenemen naar de gemeente zodat we daar een goede afdruk van kunnen maken. We helpen u daar graag mee, zodat de kwaliteit van de foto’s zoveel mogelijk behouden blijft. Heeft u een mooi verhaal bij de foto? Dan horen we dat ook graag! Het benoemen van wie er op de foto staat met het jaartal is ook prettig om te weten. U kunt u foto’s uiterlijk deze maand nog inleveren.

Voorbeeld

Onderstaande foto is een foto van het 25-jarig jubileum in 2009. Ook toen hebben we als gemeente dit op een bijzondere manier mogen vieren. Het kleine meisje op de foto is Luna Potters. Wat mooi om te zien hoe door de jaren heen generaties het geloof hebben meegekregen en behouden.