Ga naar de inhoud

Waterpompen én bekeerlingen in Nepal

Dopelingen in Nepal

Bemoedigende berichten vanuit Nepal. Stichting Help ons Helpen is daar actief samen met lokale churchplanters. Vanuit een Hindoeïstische achtergrond komen verschillende mensen uit het district Bara tot geloof. Contactpersoon Deepak van Stichting Help ons Helpen laat weten dat recent acht mensen hun leven aan Jezus hebben gegeven en zich hebben laten dopen.

Onbereikte gebieden

Deepak geeft in een bericht aan blij te zijn met de gebeden voor het werk. Met een team trekt hij elke maand door heel Nepal om het Evangelie te brengen. Zij komen met name bij de onbereikte gebieden. De meeste grote zendingsorganisaties zitten namelijk rondom Kathmandu. Deepak en zijn team werkt daarvoor samen met stichting Help ons Helpen die maandelijks twee waterpompen laat plaatsen. Stichting Help ons Helpen is sinds 2014 actief in Nepal. 

Open deuren

De lokale mensen zijn God heel dankbaar voor alle waterpompen, bijbels en voedselhulp uit Nederland! Hierdoor worden deuren geopend! Het Evangelie in de bergen van Nepal maakt hierdoor gestaag voortgang. Het Evangelie wordt te voet of per fiets doorgegeven en bereikt diepe dalen en grote hoogten in Nepal. Mensen bekeren zich op grond van het getuigenis.

Getuigenis van Gods genade