Ga naar de inhoud

Heel de Kerk Kookt

Het idee

Ontmoeting is al lange tijd best lastig voor veel gemeenteleden. Vanuit het thema Dichtbij Elkaar is het idee geboren om met elkaar te gaan koken en samen te gaan eten. Op die manier kunnen we elkaar weer ontmoeten en tijdens de maaltijd elkaar beter leren kennen. We willen dat met elkaar gaan doen op zaterdagavond 5 maart. Wat zou het gaaf zijn als zoveel mogelijk gemeenteleden zich opgeven om met andere gemeenteleden te gaan koken: Heel de Kerk Kookt. Je kan je opgeven om te gaan koken of je kan je opgeven dat je bij iemand wil mee-eten.

De planning

Je geeft je zo snel mogelijk op via onderstaand formulier als kooklocatie of als mee-eter. Op vrijdag 4 maart kan je tussen 15.00 en 17.00 uur in Tripodia je dinerbox voor vier personen ophalen. Deze box kost €20,- en hier zit alles in wat je nodig hebt.

  • Een recept met een maaltijd uit de Italiaanse keuken.
  • Een vragenkaartje om op de avond een leuk gesprek met elkaar te hebben en elkaar beter te leren kennen
  • Een QR-code om een live kookworkshop van Anne Snoek via internet mee te kijken. Je kan dan gelijk ook de andere deelnemers zien die ook ingeschakeld zijn.

Het doel

Wat zou het mooi zijn om via de maaltijd elkaar op een betere manier te leren kennen. Mogelijk kan je de ander bemoedigen of kunnen jullie voor elkaar bidden. Daarnaast kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd.

Eet smakelijk alvast!

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om aan te melden …