Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van gebed

17 juni 2022 @ 22:00 - 18 juni 2022 @ 03:00

Het is zo goed en bemoedigend om voor onze vervolgde broeders en zusters te bidden. We kunnen er niet om heen. Steeds weer worden we geconfronteerd met afschuwelijke berichten over aanslagen, discriminatie, opsluiting, verwerping en zelfs moord, omdat je geloofd in Jezus Christus. 

We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft. Toch kunnen wij een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet! Keer op keer horen we ook dat juist zij door ons gebed zich gesteund, beschermd en getroost weten! Ons gebed heeft echt impact op de vervolgde kerk! 

Het tijdstip is wellicht wat ongemakkelijk, maar zo ervaar je een beetje hoe het is voor hen die vaak alleen in de nacht bijeen kunnen komen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een stukje mee te bidden. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door ons gebed. Wat is het geweldig dat we in het hele land deze mogelijkheid in vrijheid kunnen aangrijpen! 

Vragen of meer informatie? Zie de site van Open Doors: www.opendoors.nl/nacht

Gegevens

Begin:
17 juni 2022 @ 22:00
Einde:
18 juni 2022 @ 03:00
Evenement Categorie: