Meteen naar de inhoud

Samen naar Pinksterconferentie 2023

Wij hebben het verlangen om met onze gemeente, jong en oud, dit weekend (van 26 mei tot en met 29 mei 2023) samen te beleven. Samen kamperen, eten, diensten bezoeken, kortom optrekken met elkaar.

Wil je mee? Meld je dan eerst aan op de website van Stichting Opwekking.

Als wij dit als groep doen, betekent dit dat we samen op één veld staan. Een aantal van ons gaat op donderdagavond al naar het terrein in Biddinghuizen om “ons” terrein af te zetten. Als je je hebt aangemeld om bij ons op het veld te staan, kan je vrijdag 26 mei 2023 aansluiten. De eerste dienst begint op vrijdagavond en maandagmiddag is de conferentie afgelopen. 

Doel

Door met elkaar naar Opwekking te gaan, willen we op die manier ook gemeente zijn in de praktijk. We hopen mensen over de streep te trekken die normaliter niet (alleen) naar Opwekking zouden gaan. Natuurlijk sta je ook nog eens op een veld bij allerlei leuke gemeenteleden!

Wil je met ons mee?

  1. Meld je eerst persoonlijk aan op de website van Opwekking voor het Opwekkingsweekend. Alle overige informatie over het weekend vind je daar en ook de betaling moet je via Opwekking regelen.
  2. Je krijgt dan een registratiecode die je nodig hebt om je vervolgens bij de groep van de gemeente aan te melden.
  3. Geef je vóór 30 april 2023 op voor het gezamenlijke kampeerveld. 

Aanmelden voor de groep

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.