Ga naar de inhoud

‘King of Kings’ kerstmusical in Tripodia (aanmelden)

Op Kerstavond en op Eerste Kerstdag pakt de Baptistengemeente Katwijk uit met drie uitvoeringen van de kerstmusical “King of Kings”. De musical is een eigen productie waar zo’n veertig gemeenteleden in optreden. Daarnaast zijn er nog heel wat vrijwilligers betrokken bij decor, pr, licht en geluid en kleding. Het is vanaf maandag 12 december mogelijk om een gratis plaats te reserveren.

‘King of Kings’ is de titel van de kerstmusical en verwijst naar een bekende bijbeltekst uit Jesaja: ‘Een Kind is ons geboren, de heerschappij rust op zijn schouders’. “Toch associëren veel mensen heerschappij niet met een de geboorte van het kerstkind Jezus. Maar bij de geboorte van de Zoon van God waren er meer dingen niet normaal”, aldus Paul Dreef van de organisatie.

Jezus krijgt in ‘King of Kings’ te maken met een machtige koning Herodus en ook de Wijzen uit het Oosten spelen een belangrijke rol in de musical. Paul: “Hoe dan ook, de geboorte van het kind Jezus lijkt niet direct op het beeld van een ‘King’ waarbij de heerschappij op Zijn schouders rust. Maar in de kerstmusical: “King of Kings” komt het wel allemaal voor.” Met dans, zang, muziek en spel belooft het weer een onvergetelijk musical te worden die bijzonder geschikt is om anderen voor uit te nodigen. 

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de musical te bekijken, is ervoor gekozen om op kerstavond twee uitvoeringen te verzorgen en op Eerste Kerstdag ook nog een uitvoering. Op Eerste Kerstdag is er ook een livestream te bekijken. 

Je kunt vanaf maandag 12 december een gratis reservering doen voor een van de kerstdiensten. 

De kerstdiensten zijn op:

Meld je aan voor de volgende momenten

Gratis registratie is persoonsgebonden. Klik (vanaf maandag 12 december) op een van bovenstaande uitvoeringen en je gaat naar de reserveringspagina.